Sandra

Här är den lilla sidan om just mig! Ni kanske undrar lite över vem det är som faktiskt döljer sig bakom ”fasaden” på denna extraordinära hemsida 😉

Det är jag Sandra!

                  

En riktigt trevlig ”liten” prick bosatt härnere i mitten av Skåneland. Jag är dock inte en infödd skåning, utan kommer ursprungligen från Uppland där jag har mina rötter. Men som det kan bli ibland så träffade jag den stora kärleken – och har följt denne både upp och ner i landet..

FEM GILLAR: Trädgården, inredning, filmer, huspyssel & fotografering..

2008 så flyttade vi från Sundsvall ner till Skåne och här har vi huserat sedan dess. Vi började med att bo lite mer ”stadsnära” i Höör, ett område där husen nästan satt ihop (men vi hade tack och lov en avskild baksida). Där det fanns både affärer, restauranger och allmänna kommunikationer till allt annat (tåg, buss osv.). Det var en mycket trevlig småstad att bo i.. och vi hade väldigt trevliga grannar som vi lärde känna!

MEN.. Husköpet i sig blev inte riktigt som vi planterat från början, vi hittade inte helt rätt hus/plats (var med i ett par ”blinda budgivningar” på avstånd, som vi förlorade) – tiden rann ut helt enkelt – och vi var tvungna att hitta ett boende omgående! Så vi tänkte ”Vi köper det där huset nu, så har vi chansen att leta mer när vi bor därnere.. när och om vi känner för det”..

Den tiden kom efter ca fem år i Skåne! Då kändes det rätt att köpa en gård – eller snarare det kändes som om ska vi ha en gård (någon gång), så är det nu vi ska skaffa en.. medan vi har lite kraft kvar att orka renovera och fixa till den – innan vi blir gamla och ska gå i pension! Man är ju trots allt inte ung för evigt.. Här kan du läsa mer om gården.

FEM OGILLAR: Respektlöshet, fördomar, ogräs, smärta & sjukdomar..

För övrigt så gillar jag som sagt att pyssla hemma – både med huset, hunden (Bella) och trädgården! Jag tänker inte skriva så mycket mer om den saken just här, då bloggen (allmänt) och trädgårdsdelen av hemsidan kommer täcka det mesta ändå 🙂

FEM TV-SERIER: Scorpions, Madam Secretry, Last Ship, Bones, Fixer upper..

Jag gillar också att fotografera.. både mer eller mindre bra haha. Men det är kul och avstressande! I dagens samhälle, med alla digitalkameror, så kan man fota hur mycket som helst och ta bort det som inte blir bra (förr var man tvungen att tänka på vad man fotograferade, för både film och framkallning kostade..).

FEM GODA MINNEN: Bröllopet, Bella, Malta, USA, gårdsköpet..