Sista rivningen på balkongen

I helgen var det dags att riva ner de sista små delarna av balkongen på stallet. Vi rev själva balkongen i somras, men en del smådelar har suttit kvar i fasaden sedan dess och nu behövde vi tänka på att täppa till hålen för råttor och väder/vind.

När vi började peta på träet under balkongdörren visade det sig att det var lite mer murket än vi trott.. blev bara småsmulor kvar på sina håll!

Nåja, vi tog bort så mycket vi kunde, fyllde på med isolering och vindduk.. och lite trä. Det behöver bara hålla till nästa år (tänker inte ens måla på nått).. då vi nog får göra om hela gaveln istället  :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.