Skärtorsdag, snöstorm.. i Skåne?

DÅ.. kurar man ner sig under en filt i soffan och läser senaste numret av trädgårdstidningen (som man lyckligtvis lyckats få ut ut postlådan dagen innan), samt fyller bordet med fröpåsar och odlingsböcker (så man kan planera inför vårens faktiska ankomst).

Jäklar vilket ruggigt vårvinterväder vi har i Skåne idag! Det både blåser kuling, nära på, och snöar för fullt (ser inte ut som det snöar uppifrån och ner längre..). Tur för maken att han jobbar hemma! Annars hade han nog inte kommit hem..

Man kan ju tycka att det faktisk ska vara vår härnere? det är ändå 29:de mars.. i SKÅNE?!

Oavsett är vi officiellt insnöade härute på landet.. kanske plogbilen kommer imorgon iaf.. så vi kan åka och handla! Vi hade inte riktigt räknat med att bli insnöade igen.. så vi har inte hunnit handla på oss de här ”extrasakerna” igen (efter att vi var insnöade sist – då en del gick åt..) – nu gapar kylskåpet faktiskt tomt 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.