Lite BERGO-plattor till vår tvättstuga!

Efter mycket velande har vi valt golv till den officiella halvan av tvättstugan.. (ena delen var omgjord för att göras badrum av när vi flyttade in, vi ska istället ha tvättstuga där).

I alla fall så blev vårt val tillslut bergo-plattor.. det nya ”systemet” med släta plattor (ville inte ha det vanliga med håligheter, då det rör sig mycket damm i ett tvättrum) – Bergo Elite System 2 (länk: Byggmax).. med foglister!

Andas bra mot underlaget/betongen, mjukare att gå på än klinker.. och mindre arbete att lägga!

Vi valde att ta tre färger som ska läggas i ”ordning”. Grå, vit och svart.. med mörka fogar 🙂

Sista rivningen på balkongen

I helgen var det dags att riva ner de sista små delarna av balkongen på stallet. Vi rev själva balkongen i somras, men en del smådelar har suttit kvar i fasaden sedan dess och nu behövde vi tänka på att täppa till hålen för råttor och väder/vind.

När vi började peta på träet under balkongdörren visade det sig att det var lite mer murket än vi trott.. blev bara småsmulor kvar på sina håll!

Nåja, vi tog bort så mycket vi kunde, fyllde på med isolering och vindduk.. och lite trä. Det behöver bara hålla till nästa år (tänker inte ens måla på nått).. då vi nog får göra om hela gaveln istället  :/

INSPIRATION | Vacker tapet..

Tror att denna ”Screen-shot” kommer från tidningen ”Leva & Bo”.. men är inte riktigt säker! Dock är den viktiga informationen med.. dvs vad det är för tapet! Jag själv tyckte den var jättevacker.. och jag gillade de gråmålade socklarna och dörren till 🙂

Kan vara nått för ett rum här på gården.. antingen i ena huset eller det andra!