Idag kom fröerna från Impecta!

2015-01-17 17.48.06Idag kom leveransen från Impecta. Snabb och bra leverans som vanligt *thumbs up*. Jag fick ju ett egenhändigt gjort presentkort i julklapp av min babe.. på några påsar fröer därifrån 🙂 Jag överskred dock quotan med några påsar..

Men jag hävdar bestämt att presentkortet helt klart täcker de 5 dyraste påsarna jag köpte.. inte de 5 billigaste som babe hävdar haha..

Det fanns nämligen ingen finstilt text.. alls! 😛

.

Från Impecta beställde jag denna gång:

  • Morot – Flyaway
  • Tomat – Oxheart Striped (såg kul ut!)
  • AUBERGINE – Golden Eggs (såg kul ut!)
  • SQUASH – Baccara
  • VÄXTHUSGURKA – Flamingo
  • RÄDISA – Scarlet Globe
  • AUBERGINE – Black Beauty
  • TOMAT – Gemini

Sedan åkte det ner några “plantetiketter” (sådana där färgade/vita plastpilar man skriver namn på för att hålla isär småplantorna) och en märkningspenna.. (min permanent marker börjar bli svår att få ur bläck ur nu.. mycket välanvänd!).

Åh glömde nästan, man fick köpa grejer till bonuspriser också när man beställde.. så då åkte det ner en påse med Rudbeckia “Paradiso”  också (Rudbeckia är en av mina favvisblommor). Det ska tydligen vara någon slags “hybridblandning”.. och de är också perenna (både olika färger och höjder). Ska bli spännande och se hur de ser ut, inte självklart att de kommer blomma i år nämligen..

Nåja – Nu får vi väl se om nått kommer växa framöver också.. håller på och väntar in en annan beställning också  innan jag ska plantera fröerna – nämligen lite “odlingshjälp” (värmematta, småkrukor, bevattningsmatta osv) *spännande*.. bara lampan som saknas!


LÄNK: Impecta.se (öppnas i nytt fönster/flik)

 

snigla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *