Mycket väsen för lite innehåll!

Beställde några nya plastfickor till mina fröpåsar (förvarar fröpåsarna i pärmar) från Adlibris häromveckan, samt några ”indexlappar” (de på bilden) – och de levererades för ett par dagar sedan.. via brev.. ett STORT brev.. som skulle hämtas ut (??) på närmsta utlämningsställe.. 😮

Det gjorde jag, alltså.. hämtade brevet! Snacka om slöseri på plats och porto! Jag har beställt plastpåsar innan (från annat företag) som kommit hem i brevlådan, i vanligt kuvert.. men detta företag skickade världens största ”kuvert” för det lilla mjuka innehållet.. jag nådde knappt att få ut det haha.

Meeeen.. det var ”helt och rent” iaf 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.