“Andra sidan” i köket är klar!

Ha.. ÄNTLIGEN som Gert Fylking brukade säga.. så har jag bestämt mig för hur den andra sidan av kökets förvaring ska se ut. Det har varit många turer fram och tillbaka om hur den skulle vara.. ena stunden skulle vi köpa en vanlig “furuskänk” och måla om.. 20 min senare så skulle vi bygga ett skafferi.. 2 dagar senare så var det dags för några köksskåp att få stå där (riktiga stommar)..

NU – så blev det såhär!

Vi återanvänder 2 höga stommar (ikeas gamla 92 cm väggskåp) vi har här hemma (ja jag är ekonomisk haha) som botten på “skänken”.. sedan bygger vi överdelen själva.. två “inte-så-djupa-vitrinskåp” och en hylla däremellan. Lite dekorativt på två av hyllplanen.. och inget på mittenhyllan (lättare att ta in och ur saker där om det inte är nått som sticker ner över “hålet”).. samt krönlist på topp..

*ganska nöjd alltså*

Nu får vi bara se om vi kommer få ihop det hela.. 😀

snigla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *