Ett ställe för ett blivande växthus..

Här har vi planerat vårt växthusprojekt! Dvs på den stenlagda uteplatsytan under papps balkong. Det är det stället som verkar ligga bäst till om man ser till solens rörelser över dagen.

Kollade förra sommaren och jag måste erkänna att både “den” platsen och hela våran baksida/trädgård.. har mindre sol än vi trodde! De stora trädens bladverk skymmer ganska bra vissa tider på dagen.. det är iof bra för annars tror jag allt skulle bli sönderbränt 😮

I alla fall så kommer växthuset att börja en bit ifrån kanten (nån halvmeter in) / från husgaveln och sedan gå in en 4.5 meter mot papps balkong (inte under..).. och den kommer sticka ut lite mindre än 3 m.. (eftersom dörrarna kommer gå framåt/utåt så vill vi gärna ha en gång där utanför också så man kan gå med skottkärran..)

Tror ni det funkar? Det enda jag funderar lite på är om fukten (för mycket) kommer krypa in mellan plåten på fasaden.. och betongsockeln.. (ett växthus är ju väldigt fuktigt ibland).

snigla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *