Paketet från Odla has finally arrived!

Nu har paketet äntligen kommit, mina “odlargrejer”.. jaa jag vet, man kan gott använda saker man har hemma egentligen (toarullar, plastbyttor osv) – men jag ville lyxa till det för första gången! Jag ska försöka ta hand om dem så att de håller iaf några år.. då är jag nöjd 🙂

Jag har köpt en värmematta (sån där man lägger under tråget för att ge jorden den önskvärda värmen fröna behöver när de ska till o gro).. har också köpt några tråg att ställa plantorna i, en bevattningsmatta, ett dedikerat minidrivhus (med små krukor, tråg, lock och bevattningsmatta) och en alldeles egen RootMaster (dyr jäkel).. det ska bli spännande att se om den förtjänar titeln som “Årets trädgårdprodukt 2014” ..

Sen var det ju en del blomfröer som damp ner också.. plus en del andra “drivgrejer” (torvbriketter osv).. nu är det bara belysning och jord som saknas sen jäklar ska det sås!


 

Länk: RootMaster (länk till Nelson Garden).

snigla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *